fbpx

Firmamassage

En massageordning er til virksomheder, der ønsker at sætte medarbejderens trivsel i centrum.

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om jeres individuelle behov, og så finder vi sammen en løsning, der passer til netop jeres virksomhed eller butik.

 

Kontakt for Booking

Hvad kan en massageordning gøre for jer?

En massageordning fra firmamassør.dk er til virksomheder og butikker, som ønsker at have en positiv tilgang til den enkelte medarbejders sundhed, velvære og trivsel ikke mindst.

 

  • En professional massageordning i jeres virksomhed kan være med til at forebygge gener som spændinger i nakke, skuldre og ryg. Massage kan også være med til at forebygge hovedpine og symptomer på stressbelastninger, da behandlingen også har en beroligende effekt på nervesystemet.

 

  • Massage kan desuden hjælpe medarbejderne med mental og fysisk afspænding, som giver mere ro i krop og sjæl. Når det mentale løsnes i en hektisk hverdag, opnår medarbejderen en bedre trivsel og et potentielt lavere sygefravær på sigt.

 

  • firmamassør.dk tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske. Her er der tale om individuelle løsninger og en professionel tilgang til den enkelte medarbejders behov. Uanset om jeres arbejdsdag er stillesiddende på et kontor, eller om I har en fysisk hverdag med mange tunge løft, skræddersyer vi ordningen både til virksomhedens og den enkelte medarbejders behov.

Tilpasset jeres arbejdsdag

Vi sætter en plan sammen for, hvornår vores behandlere besøger jer og yder professionel massage til jeres medarbejdere. Vi medbringer selv professionel massagebriks og andet udstyr.

 

Der er mange muligheder med vores massageordning, og sammen finder vi en løsning, der passer din virksomhed eller butik bedst.

 

Kontakt os gerne på henriette@firmamassoer.dk eller tlf. 6168 0838.

 

Glade ansatte er guld værd

Som vi ved, er glade og tilfredse medarbejdere ofte mere effektive i deres individuelle jobfunktion.

Føler man sig set og værdsat, går man typisk også den ekstra mil for sin leder.

Med en massageordning fra firmamassør.dk til jeres ansatte sender du et tydeligt signal om, at du som leder går op i dine medarbejderes velbefindende.

 

Vi kan ikke love, at en massageordning automatisk giver en pænere bundlinje, men vi ved, at en glad og tilfreds medarbejder har mere overskud og motivation til at få det optimale ud af deres arbejdsdag.

 

Finansiering og betaling

Vi tilbyder forskellige finansieringsmuligheder for vores professionelle firmamassageordning til jeres virksomhed eller butik.

 

  • Vi kan tilbyde en bruttolønsordning, hvor medarbejderen selv betaler over sin bruttoløn.

 

  • Som alternativ kan vi lave en opdelt finansieringsplan, hvor medarbejdere og virksomhed hver betaler en del af udgiften, typisk 50/50 eller 75/25.

 

  • Vi kan selvfølgelig tilbyde vores massageordning som et personalegode, hvor virksomheden betaler 100% af beløbet.

 

  • Massageordningen kan også finansieres af personaleforeningen, hvis man har sådan en. Medarbejderne skal ikke oplyse SKAT om arbejdsgiverbetalt firmamassageordning, da det forebygger og afhjælper arbejdsrelaterede problematikker.

 

 

Udgifter i forbindelse med en professionel massageordning fra firmamassør.dk er fuldt fradragsberettigede og kan trækkes fra i virksomhedens driftsregnskab. Betaler medarbejderen selv, vil afregning ske før indkomstskatten beregnes.

 

Kontakt os i dag

Lad os sammen tage et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne forbi til en snak om jeres behov, så vi sammen kan finde en skræddersyet løsning, der passer til netop jeres virksomhed eller butik.

 

Henriette Dahl    •    Ellemosevænget 8310 Tranbjerg    •    tlf.nr. 61680838        CVR. 40405917   •    mail henriette@firmamassoer.dk